Följ MSD

INSTÄLLT: Brown Bag Lunch Talks: Nu gör vi verkstad av Life Science strategin i innovationslandet Sverige

Evenemang

Jenni Nordborg, Mats Persson, Karin Dahlman-Wright, Anders Ekholm
25
MAR
MSD Sweden AB, Gävlegatan 22, 4 tr, Hagastaden/Stockholm
 

För att undvika spridning av SARS-CoV-2 viruset och ge upphov till nya sjukdomsfall i Sverige avvaktar vi med möten som inte är kritiska för att kunna fortsätta leverera läkemedel och vacciner, eller är avgörande för våra patienter i kliniska studier. Eftersom grundidén med våra Brown Bag Lunch Talks är att ses, interagera och byta erfarenheter med varandra flyttar vi fram detta möte till en tidpunkt då vi kan ses här på plats. Varmt välkomna vid ett senare tillfälle.


Välkommen till Brown Bag Lunch Talks @ MSD i samarbete med RISE


MSD Gävlegatan 22, 4 tr, Hagastaden/Stockholm 

Med ny teknik och artificiell intelligens som verktyg i en allt mer avancerad forskning, skapar vi nu framtidens effektiva och individualiserade sjukvård. Regeringen har presenterat en ny Life Science strategi för Sverige och det är nu dags att accelerera samverkan och implementering. En frisk och hälsosam befolkning bygger förutsättningar för välfärd. Tillsammans skapar vi värde för patienter och samhällets ekosystem.

Välkommen till en diskussion med framtidsspanaren Anders Ekholm, rektorsrådet Karin Dahlman Wright, liberalernas forskningspolitiske talesperson Mats Persson och Jenni Nordborg, chef för regeringens Life Science kontor. Tillsammans tar vi fram bra och konkreta förslag till höstens forskningsprogram. Vi bjuder på lunch i påse.

Medverkar i diskussionen gör:

Jenni Nordborg, Regeringens nationella samordnare för Life Science
Mats Persson, riksdagsledamot och forskningspolitisk talesperson för Liberalerna
Karin Dahlman-Wright, rektorsråd, Karolinska Institutet
Anders Ekholm, senior rådgivare, Institutet för framtidsstudier